Værdier

 

Støttende

"Sport Horsens er en støttende medspiller og samarbejdspartner, det gælder såvel i hverdagen, som ved større årlige arrangementer. Vi vil støtte op om, at finde løsninger til at fastholde sports- og idrætsforeningernes gode faste strukturer, udviklingsmuligheder samt løsninger til problemstillinger." 

Informerende

"Sport Horsens arbejder for, at sports- og idrætsforeningerne er velinformeret, så de kan udnytte, de muligheder der ligger i Horsens Kommune. Vi mener, at velinformerede sportsforeninger kan støtte og samarbejde på langt højere niveau i et frivilligt farvand, der til tider kan have høj bølgegang."

Innovativ

"Sport Horsens arbejder for den gode ide, det gode projekt, der skaber sammenhold, fællesskab og en rigere fremtid for sports- og idrætsforeningerne. Projekter og ideer der skaber samarbejdet mellem dem, Sport Horsens og Kommunen. Innovation skaber et nødvendigt frisk pust, som Sport Horsens vil underbygge og støtte."

Sundhedsfremmende

"Sports Horsens vil i samarbejde med foreningerne og kommune arbejde sundhedsfremmende. Gennem sunde relationer søger Sports Horsens at styrke væksten i sportsforeningerne ved at være bevidste om de enkelte sportsforeningers behov og motivationer."