Sport Horsens legater er blevet overrakt - 3 glade modtagere

18. februar 2021

Sport Horsens legater er blevet overrakt - 3 glade modtagere

Det er med stor glæde at vi nu endelig kan præsenterer vinderne af disse skønne legater. Legater fra Sport Horsens der uddeles til hele 3 seje unge ledere under 18 år, der hver især gør et stort og flot arbejde i deres foreninger. 
 
De tre legat modtagere er;
Søren Mortensen fra Horsens Kajakklub
Emma Henriksen fra FC Horsens
Andreas Lagoni fra FC Horsens
 
 
Søren Mortensen fra Horsens Kajakklub
Søren er 17 år og har selv været ungdomsroer. Søren er nu træner for de 12-16 årige og møder op flere gange om ugen til træningerne.
Søren er meget lydhør, og formår i den grad at videregive og videreformidle viden, så alle er med.
Endvidere er Søren et stort forbillede for holdet, da han ud over trænings viden også videregiver vigtige egenskaber som godt kammeratskab samt vigtigheden af skole/uddannelse.
Selv under covid-19 var Søren uden problemer omstillingsparat - som han sagde til alle restriktionerne; "Det gør vi da bare".
En inspirerende lærer mester, der vejleder og guider på bedste vis.
 
 
Emma Henriksen fra FC Horsens
Emma er 17 år og har spillet fodbold siden hun var 4 år, og spiller i FC Horsens i dag.
Emma har let til smil og latter, er med til at stå for træningen og udviser hver gang et stort engagement, dette har hun gjort siden hun var 12 år. Hun har taget et DBU C-kursus og er en fast del af træner teamet på fantastisk Fodbold, som er fodbold for de 3-5 årige. Emma er også ofte med på sommerens fodboldskole som assistenttræner.
 
 
 
Andreas Lagoni fra FC Horsens
Andreas er 17 år og har spillet fodbold siden han var 4 år, en skade undervejs satte ham på mål. Dette har både FC Horsens samt senere AC Horsens haft stor glæde af.
Andreas formår at vise stor engagement til hver træning samt er super til at lære fra sig. Andreas har de sidste par år været at finde på den årlige fodboldskole.
Andreas tager glædeligt mod feedback, så han hele tiden kan yde den bedste træning
 
 
Kæmpe STORT TILLYKKE til Jer alle tre