Kunstrulleskøjtestævne i Søvind den 21.09.2019 fra kl.10

16. september 2019

Kunstrulleskøjtestævne i Søvind den 21.09.2019 fra kl.10

Kunstrulleskøjtestævne            

Lørdag den 21. september afholder Horsens Rulleskøjteklub for anden gang et nationalt stævne i Søvindhallen, Horsens Cup 2019.

For to år siden deltog 72 løbere i Horsens Cup 2017, hvor der blev dystet i fem rækker. I år deltager 125 løbere, og der dystes i 12 forskellige rækker. Der bliver derfor gang i den hele lørdagen i Søvindhallen.

Fra kl. 8 – 10 er der lidt let træning (10 minutter), så løberne lige får lov til at mærke gulvet i hallen.

Kl. 10 er der fælles indmarch og velkomst. Herefter starter konkurrencerne, der kører frem til præmieoverrækkelsen ca. kl. 19.

Horsens Rulleskøjteklub deltager med 33 løbere og er repræsenteret i 7 af de 12 rækker. For flere af de lokale løbere vil det være deres debut ved konkurrence.

Der bliver desværre ikke mulighed for at se vores landsholdsløber Molly i konkurrence her på hjemmebane, da hun løber i en international række, og de er ikke med ved et nationalt stævne. Til gengæld bliver der mulighed for at se de tre løbere, der netop er udtaget til landsholdets minitrup: Alberte, Ella og Nikita.

Der bliver endvidere mulighed for at se 7 af de 8 løbere, der tog medalje ved DM/LM i juni. Det er Alberte, Julie og Matilde, der vandt guld, Emma, der vandt sølv, samt Benedikte, Marie og Nikita, der vandt bronze. De bliver dog udfordret, idet de fleste er rykket en række op og derfor møder krav om nye elementer i deres løb.