Insero Horsens midler

11. oktober 2020

Insero Horsens midler

1) Kommer dit projekt lokalområdet til gode?

En god start, når du skal søge midler fra Insero Horsens, er at vurdere om dit projekt kommer vores lokalområde til gavn – nemlig området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Afgrænsningen for det vi kalder for lokalområdet, stammer fra vores rødder fra energisektoren. Grænsen er nemlig det tidligere energiselskab Energi Horsens’ forsyningsområde. Af den årsag har vi lige siden været fokuseret på at skabe værdi for netop det område. 

 

Er du i tvivl om dit projekt hører til inden for området? Se et detaljeret kort her

 

2) Matcher dit projekt med et fokusområde?

Er dit projekt til glæde og gavn for mange? Bidrager projektet til lokal vækst og udvikling? Og kan du matche dit projekt med ét af vores fokusområder? Så er du allerede godt på vej. 

 

Find dit match og læs mere om hvert enkelt fokusområde her:

 

Du er altid velkommen til at tage direkte kontakt til os på tlf. 70 26 37 48 og fortælle om dit projekt eller sende en mail på ansoegning@inserohorsens.dk. Vi kan på kort tid finde frem til, om det er inden for vores fokus eller pege dig i retning af andre muligheder. 

 

Læs også: Insero Horsens øger ekstraordinært rammen for bevillinger inden for sport og kultur.

 

3) Download og udfyld ansøgningsskemaet

For at vi kan vurdere dit projekt bedst muligt, skal du udfylde vores ansøgningsskema, hvor du vil blive bedt om at beskrive dit projekt i forhold til formål, partnere, økonomi og målsætning. Her er du også velkommen til at medsende uddybende bilag.

 

4) Send ansøgningsskemaet afsted

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, sender du det til ansoegning@inserohorsens.dk. Du modtager en kvittering fra os, når vi har fået din ansøgning.

 

Vores ansøgningsfrister er:

  • marts
  • juni
  • september
  • december

5) Vent på svar

Du kan forvente to til tre måneders behandlingstid og svaret modtager du på mail. Bliver din ansøgning godkendt, modtager du information om udbetaling.

 

6) Efter projektets afslutning

Vi vil rigtig gerne fortælle om dit projekt og hører meget gerne om, hvordan det er gået. Send os derfor gerne billeder og en kort beskrivelse af projektets resultater på ansoegning@inserohorsens.dk, så vi kan sprede dit gode budskab.

Læs mere her