Elitesport Horsens - Årets Talent anno 2020 er netop blevet overrakt

19. februar 2021

Elitesport Horsens - Årets Talent anno 2020 er netop blevet overrakt

Det er med stor glæde at vi nu endelig kan præsentere vinderen af denne flotte pris.
 
Vinderen er;
Elanor Henriksen fra Horsens Orienteringsklub
 

Elanor Henriksen fra Horsens Orienteringsklub er Årets Talent i Horsens Kommune.

 

På trods af et svært sportsår 2020 på grund af Corona pandemien, har de unge idrætstalenter i Horsens Kommune i et vist omfang kunnet fortsætte deres træning og konkurrencer. Derfor er det en stor glæde, at Sport Horsens og Elitesport Horsens nu kan kåre Elanor Henriksen fra Horsens Orienteringsklub som Årets Talent i Horsens Kommune.

 

Kåringen er normalt en del af uddelingen af Horsens Kommunes Idrætspriser, der hvert år hylder de store idrætspræstationer ved det årlige show i Forum Horsens. Desværre har det ikke været muligt at afholde Idrætsprisen i år, men det skal ikke afholde os fra at kåre Årets Talent i Horsens Kommune.

 

Elanor Henriksen modtager prisen for hendes altid seriøse indstilling til hendes sport, og hendes enestående evne til at tage ansvar for egen træning og udvikling. Elanor har i 2020 vundet 2 danske mesterskaber på henholdsvis sprint og langdistance. På trods af mange aflyste konkurrencer gennem året, lykkedes det i sensommeren at gennemføre 3 Danske Mesterskaber, hvor Elanor vandt 2 af DM løbene.

Elanor har ligeledes i 2020 været udtaget til U-18 landsholdet i orienteringsløb, hvor Horsens Orienteringsklub generelt er flot repræsenteret.

 

Elanor møder altid op til træning med godt humør og motivation for at træne og blive bedre, og det har især været drivkraften i en svær Corona tid.

 

- Jeg er rigtig glad for prisen som Årets Talent. Det er skulderklap i en tid hvor det indimellem kan være svært at bevare motivationen til de mange træningstimer. Det har været hårdt ikke at kunne være så meget sammen med mine klub- og landsholdskammerater på grund af Corona, så jeg er meget glad for at blive kåret til Årets Talent.

 

Motivationen for at løbe er dog på ingen måde forsvundet hos Elanor Henriksen.

 

- Jeg vil rigtig gerne blive en endnu dygtigere løber, og lægge mere på min udvikling. Jeg er meget motiveret for hele tiden at blive bedre, og jeg har nogle helt klare mål om fortsat at forblive omkring landsholdet, og målet er at komme med til det kommende EM, såfremt det bliver afholdt, fortæller Elanor Henriksen.

 

Prisen som Årets Talent blev overrakt ved Horsens Orienteringsklub klublokale i Åbjergskoven af Birgit Christensen fra Sport Horsens og Søren Jochumsen fra Elitesport Horsens. Med prisen følger en check på 3.000,- samt Horsens Kommunes Idrætspris.

 
 
Kæmpe STORT TILLYKKE til elanor Henriksen 
 
Og tusind tak til Elitesport Horsens for at gøre denne pris mulig